Augustus-oktober 2020

door | okt 26, 2020 | personal | 2 reacties

Op 3 augustus kwam mijn laatste maandoverzicht online. Inmiddels zijn we alweer drie maanden verder en dat vraagt om een nieuwe persoonlijke update (van augustus, september en oktober). In deze update vertel ik je over onze vakantie naar Spanje, een weekendje Maastricht en mijn laatste maanden als trainee. Lees je mee?

Naar buiten

Augustus was een heerlijke maand! Onze tweede zomer als inwoners van Utrecht en dit jaar waren we heel veel buiten. De ene keer voor een wandeling, de andere keer om te suppen en ook regelmatig om een hapje te eten in het park. De dag voordat we naar Spanje vlogen, kwamen mijn schoonouders langs voor een borrel en zaten we tot laat in de avond op het dakterras.

Vakantie in Spanje

In augustus gingen we ook nog 3 weken naar Spanje en daar waren we erg aan toe! Eigenlijk stonden Slovenië en Kroatië dit jaar op de planning, maar dat plan bewaarden we toch maar even voor een andere keer. In Spanje konden we naar een huisje van mijn schoonfamilie en de regio (Valencia) waar we heen gingen had code geel. Bovendien huurden we een auto, dus drukke plekken konden we makkelijk vermijden. G. en ik moesten allebei vakantiedagen opnemen en we vonden het belangrijk om dan toch even in een andere omgeving te zijn.

We hebben ontzettend veel gedaan! Wat nog best een uitdaging was aangezien G. van de strandvakanties is en ik van de actieve vakanties ben. Voor deze vakantie sloten we een compromis. De ene dag planden we een uitje en de andere dag daarna gingen we naar het strand. Onze huurauto (Fiat 500♥)  zorgde natuurlijk ook voor de vrijheid om te gaan en staan waar we wilden. Later ga ik nog een keer een uitgebreide blogpost schrijven over deze vakantie met een heleboel tips. Ik wil je namelijk vertellen over de ultieme roadtrip en de leukste vegetarische/vegan hotspots. Dit duurt alleen wat langer omdat ik nog 2 uur aan videomateriaal heb. Ik vind het een een hele struggle om dit in te korten tot een filmpje van max. 10 minuten (iemand tips?).

In quarantaine

September was een nogal gekke maand, tijdens onze laatste week in Spanje ging het hele land op code oranje. Dat was best een gek moment. De hele tijd zorgden we ervoor dat we niet in oranje gebieden kwamen en ineens was alles oranje. Een vlucht voor die dag boeken om op tijd terug te gaan kon ook niet meer.
Terug in Nederland gingen we dan ook twee weken in quarantaine. Het was zo fijn om na de quarantaine eindelijk weer naar kantoor te gaan! Ook gingen G. en ik een weekend naar mijn ouders, maakten we een fietstocht op de Veluwe met mijn vader en gingen we karten met mijn neefjes en nichtjes.

Weekendje Maastricht

In oktober ging ik een weekend naar Maastricht met mijn studievriendinnen. Wat een mooie stad is dat! Een stad vol fotogenieke hoekjes en met zo veel geschiedenis. We wandelden door Wyck, de binnenstad en het Jekerkwartier en gingen ook nog naar de enorme steengroeve. Verder speelde ik in oktober weer veel online potjes Catan met een vriendin. Kreeg ik keelontsteking (en liet ik me voor de zekerheid testen op Corona) en had ik de laatste dag van mijn traineeship. Nu ben ik officieel in between jobs en op zoek naar een nieuwe baan.

2 Reacties

 1. Saskia

  Oh dit zijn ook weer heerlijke foto’s hoor 🙂
  Spanje ben ik zelf nooit geweest, Maastricht wel regelmatig in het verleden.

  Antwoord
  • Nicole van Stokkum

   Dankjewel! Maastricht is zo’n mooie stad en Spanje is trouwens ook een aanrader. 🙂

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.