blogs

Home: Inspiratie voor onze woonkamer  + moodboard

Home: Inspiratie voor onze woonkamer + moodboard

Op mijn 17e ging ik het huis uit. Mijn eerste eigen "huis" was een studentenkamer van 18m² in Nijmegen. Ik vond het heerlijk om mijn eigen plek te hebben. De studentenkamer ruilde ik in voor een grotere woning toen ik ging samenwonen met mijn ex. Ik trok bij hem in en...

Lees meer
Happy 2022

Happy 2022

Gelukkig nieuwjaar! 🙂 Wie had gedacht dat we deze jaarwisseling nog steeds in een pandemie zouden zitten? Ik in ieder geval niet. In deze blog blik ik terug op het afgelopen jaar en deel ik mijn intenties voor 2022.

Lees meer
Gratitude list #3

Gratitude list #3

We zitten alweer in de laatste maand van 2021(!) en ik kom net tot de conclusie dat ik het hele jaar nog geen gratitude list heb geschreven (dit was de laatste). Tijd dus om daar verandering in te brengen. Ik kan namelijk meer dan genoeg dingen bedenken waar ik de laatste tijd blij van word. Hier is dus de eerste en waarschijnlijk ook meteen de laatste gratitude list van 2021.

Lees meer
Travel: Onze roadtrip door Noord-Italië

Travel: Onze roadtrip door Noord-Italië

De afgelopen zomer maakten mijn vriend en ik een roadtrip door Noord-Italië. We bezochten het Comomeer, maakten een prachtige meerdaagse huttentocht in de Alpen, bezochten een aantal Italiaanse steden en sloten de vakantie af met een paar dagen aan de Adriatische kust. In deze blog deel ik foto’s, tips en de route die we reden!

Lees meer
Hoe maak je jouw loopbaan toekomstbestendig?

Hoe maak je jouw loopbaan toekomstbestendig?

“We can’t always build the future for our youth, but we can build our youth for the future.” Deze uitspraak van de Amerikaanse president Franklin D. Roosevelt gaat over de belangrijke bijdrage van onderwijsinstellingen aan een toekomstbestendige maatschappij. In deze blog vertel ik je waarom een toekomstbestendige loopbaan belangrijk is en hoe je jouw loopbaan toekomstbestendig maakt.

Lees meer
Dichterbij de kern

Dichterbij de kern

Ik ben een behoorlijke controlfreak. Planningen, to do lists, Excel sheets, Trello boards, de matrix van Eisenhower, bullet journals… Been there, done that. In groepsverband ben ik de persoon die aantekeningen maakt en met een planning of actielijst komt. Wanneer ik overzicht heb geeft dat rust.

Lees meer