Een lijstje met 10 fijne dingen

door | jul 6, 2020 | personal | 8 reacties

Het is altijd makkelijk om te kijken naar wat er niet goed gaat of naar wat er beter zou kunnen gaan. Je kunt jezelf ook aanleren om te focussen op wat er wel goed gaat, de dingen waar je blij van wordt. In deze blogpost focus ik dan ook op dat laatste, op de fijne dingen van de afgelopen tijd.

♡ Mijn gloednieuwe laptop. Na jaren op een langzame Lenovo te hebben gewerkt, besloot ik om dit jaar in een nieuwe laptop te investeren. Het kostte een rib uit mijn lijf, maar aangezien ik mijn laptop bijna dagelijks gebruik heb ik dat er wel over. Nu heb ik een snelle laptop die niet continu aan de oplader hoeft, waarmee ik filmpjes van mijn Gopro en drone kan editen en met lichtgevende toetsen, zodat ik zelfs in het donker kan zien wat ik typ.

♡ Dat mijn ouders en broertje het afgelopen weekend in Utrecht waren. We zijn uit eten geweest, hebben geborreld en we gingen naar het Centraal Museum.

♡ De Raramuri sandalen die ik gister heb besteld. Ik zag een reclame voorbij komen op Instagram en vond ze zo mooi dat ik ze die avond nog ben gaan bestellen! Het zijn hele simpele sandalen met een vervangbaar lint. Wil jij ze ook? Gebruik dan deze code voor 20% korting!

♡ De Natuurdromers community. Ik volg Jennie Gielen al jaren via haar blog en Instagram. Toen ik hoorde van haar online community voor natuur liefhebbers besloot ik om meteen lid te worden. Je kunt hier mensen ontmoeten met dezelfde interesses op het gebied van natuur. Zo lijkt het mij leuk om een keer met mensen te gaan wandelen, supboarden of mountainbiken.

♡ Dat de grenzen weer open zijn en mijn vriend en ik deze zomer nog op vakantie kunnen gaan naar Spanje. Dat kan zeker niet missen in dit lijstje vol met fijne dingen.

♡ Begin juni ging ik voor het eerst sinds de quarantaine weer naar de kapper. Ik liet mijn haar donkerder kleuren en de puntjes werden geknipt. De kapper is altijd zo’n twee uur met mijn dikke bos haar bezig en van zo’n bezoekje kan ik echt genieten. Even een verwenmomentje.

♡ In juni vierden mijn ouders, broertje en een vriendin hun verjaardag. Dat was een mooie gelegenheid om sinds een lange tijd weer wat lieve mensen te zien.

♡ Ons balkon. Op ons balkon staan nu een gemberplant, twee tomatenplantjes en twee zonnebloemen. Ze groeien ontzettend hard en ik vind het heerlijk om op het bankje op ons balkon te zitten. Ons balkon zit onder een afdakje en daardoor kun je er zelfs zitten wanneer het regent.

♡ De Rum Club is mijn favoriete hotspot in Utrecht. Sinds de quarantaine voorbij is ben ik er al zo’n vier keer geweest. Ik neem iedereen hier mee naar toe. 😉

♡ Ik verbrak in juni tijdens het hardlopen mijn pr op de 1km terwijl ik daar helemaal niet mee bezig was. De afgelopen tijd heb ik namelijk getraind voor de 5km. Toen dit me binnen 30 minuten lukte ging ik trainen op hartslag, maar doordat ik in die periode meer wandelde (want mijn hartslag moest omlaag) dan rende ging mijn conditie juist heel erg achteruit. Nu ben ik van het trainen op hartslag afgestapt en weer aan het opbouwen. Maar in de laatste week van juni ging het zo lekker dat ik een nieuwe pr had op de km. 🙂

Wat staat er op jouw lijstje met fijne dingen?

8 Reacties

 1. Emily

  Leuke dingen inderdaad!
  Heb zo ook wat puntjes:)

  Antwoord
  • Nicole van Stokkum

   Ben benieuwd 🙂

   Antwoord
 2. Rachel

  Lekker he na maanden naar de kapper, ik heb er ook zo van genoten!
  En wat een heerlijke lichtpuntjes heb je opgeschreven! hmm wij kregen te horen dat we onze pup eind augustus kunnen ophalen.. we kunnen echt niet wachten!

  Antwoord
  • Nicole van Stokkum

   Wat leuk! Dat is zeker een lichtpuntje! 🙂

   Antwoord
 3. Heidi

  • Wat fijn om te lezen..
  • Super leuk je nieuwe laptop, tis inderdaad een grote kost. Hier namelijk ook mijn laptop stuk en momenteel geen geld voor om een nieuwe aan te schaffen. Maar dat komt wel goed.
  • Wat fijn dat je ouders en je broertje der waren, is altijd super om samen te eten.

  Antwoord
  • Nicole van Stokkum

   Dankjewel! Het is zo irritant als je laptop langzaam of kapot is. Hopelijk heb je snel een nieuwe! In ieder geval iets leuks om voor te sparen. 😉

   Antwoord
 4. Saskia

  Wat een super fijne dingen zeg, om even bij stil te staan en van de genieten. Mijn lijstje komt morgen online 🙂

  Antwoord
  • Nicole van Stokkum

   Dankjewel! Ik ben benieuwd naar jouw lijstje!

   Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. 8 inzichten die ik opdeed als personal leadership trainee - Nicole van Stokkum - […] is alweer twee weken geleden sinds mijn laatste blogpost hier verscheen. Het ging dus even wat minder met mijn…
 2. Een lijstje met 10 fijne dingen #2 | Nicole van Stokkum - […] amigos! Het is alweer zo’n drie maanden geleden dat ik een lijstje deelde met fijne dingen. Inmiddels is er…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.