Gratitude list #2

door | sep 28, 2020 | journal | 2 reacties

Hola amigos! Het is alweer zo’n drie maanden geleden sinds ik mijn vorige gratitude list met jullie deelde. Inmiddels is er weer genoeg gebeurd en bovendien vind ik het gewoon ontzettend leuk om weer zo’n soort blogpost te schrijven. Corona is voorlopig nog niet weg en in plaats van focussen op wat er daardoor allemaal niet kan, vind ik het belangrijk om me te blijven focussen op het positieve. Lees snel verder voor een nieuw lijstje!

♡ Zomeravonden in het Griftpark met G. Op een kleedje met pizza’s en borrelhapjes, dit waren heerlijke avonden. Sinds ik in de stad woon mis ik het om zo even de natuur in te fietsen, maar de parken zijn een goed alternatief!

♡ In juli lanceerde ik mijn site via Linkedin en Instagram en dat resulteerde in veel positieve reacties en een piek in mijn bezoekersaantal. Natuurlijk stond mijn site toen al een paar maanden online, maar dit binnen mijn eigen netwerk bekend maken, vond ik toch wel een spannende stap. Extra leuk dan ook dat er veel positieve reacties kwamen.

♡ Ik heb sinds een lange tijd mijn opa en oma weer gezien. Vanwege hun leeftijd zijn ze natuurlijk extra kwetsbaar en daarom ben ik sinds Corona ook niet meer bij ze in de buurt geweest. In augustus ging ik drie weken op vakantie, daarom besloot ik om voor die tijd even bij mijn opa en oma op bezoek te gaan. Na de persconferentie van vanavond verwacht ik dat het wel weer even zou duren voordat ik ze weer zie.

♡ Onze vakantie in Spanje. We zaten in het huisje van G. zijn oma en huurden een auto, dus we hadden heel veel vrijheid en konden de drukke plekken makkelijk vermijden. Allebei moesten we drie weken vakantie opnemen en het was heel fijn om er even drie weken uit te kunnen zijn. Drie weken in een ander land geeft toch wat meer vakantiegevoel dan drie weken in je eigen huis. Bovendien ben ik dit jaar al meer dan genoeg thuis geweest. 😉

♡ Mijn traineeship zit er bijna op en ik kijk erg uit naar een nieuwe stap.

♡ Weekend bij mijn ouders. We gingen op zaterdag mountainbiken op de paarse hei bij Radio Kootwijk met G. en mijn vader. Het was zo mooi om de heide in bloei te zien. Op zondag gingen we karten met mijn neefjes en nichtjes bij Kartbaan Duiven. Ik ben suuuper langzaam, maar het was wel erg leuk om te doen.

♡ Mijn abonnement bij Onefit. Sinds deze maand ben ik lid van Onefit en met dit abonnement kun je allemaal verschillende sportclubs in Utrecht uitproberen. Super leuk want het is heel erg afwisselend! Ik merk dat deze afwisseling mij heel erg motiveert.

♡ Spelletjesavonden met vrienden en met familie. Doe mij maar altijd spelletjesavonden in plaats van avonden in de kroeg.

♡ Het jubileum seizoen van Wie Is De Mol? Ik vind elke aflevering zo spannend! Ben ook zo benieuwd naar wie de mol is, want elke aflevering zit ik weer op iemand anders.

♡ Dat mijn relatie met G. deze gekke periode (tot nu toe dan) nog steeds heeft doorstaan. Dit geeft me namelijk het gevoel dat we samen de hele wereld aankunnen (mijn excuses voor deze kleffe opmerking).

Dit was mijn gratitude list. Waar ben jij dankbaar voor?

2 Reacties

 1. Emily

  Mooi! Focussen op het positieve!

  Antwoord
  • Nicole van Stokkum

   🙂

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.