Januari 2021

door | feb 13, 2021 | personal | 0 Reacties

Hi! De eerste maand van 2021 zit er inmiddels al weer een tijdje op. Voor mijn gevoel heb ik hier maanden niets meer geschreven, maar Goodbye 2020, hello 2021 verscheen op 5 januari dus dat valt best mee. ๐Ÿ™‚ Anyway, tijd voor een nieuwe persoonlijke update. Januari was een maand waarin ik op zoek ging naar rust en waarin ik besloot om meer te bewegen.

Letโ€™s do this

In het kader van goede voornemens gaf mijn werkgever alle medewerkers een sport shirt cadeau. Die moest ik dus zeker even uitproberen tijdens een rondje hardlopen. Naast het hardlopen heb ik het hoelahoepen ontdekt, regelmatig pak ik mijn hoepel van Robin Hoop er even bij en inmiddels heb ik een pr van 20 minuten.

Opruimen en plantenstekjes

Ik ruimde thuis de boel even op. Doordeweeks is de eettafel ingericht als werkplek, dus wanneer ik hem in het weekend helemaal leeg maak, geeft dat al veel meer rust. Daarnaast haalde ik twee babyplantjes uit de pannenkoekenplant en die zitten nu in aparte bloempotjes.

Deze maand nam ik ook wat vaker de tijd voor Netflix. Ik keek Lupin en het 2e seizoen van Virgin River. Aanraders! ๐Ÿ™‚

G. en ik kochten een tweede computerscherm, om er vervolgens achter te komen dat ik de middelen niet heb om twee schermen op mijn laptop aan te sluiten. Ehm… handig…

Fotografie

Voor mijn verjaardag (in februari) kocht ik alvast een cadeau voor mezelf, een eigen fotocamera. Aangezien ik niet meer tot mijn verjaardag kon wachten haalde ik hem vast uit de verpakking. Ik maakte wat fotoโ€™s in onze mooie wijk in Utrecht en ging daarna naar mijn schoonouders.

Amsterdam

In Amsterdam stapte ik even uit voor een wandeling door de stad. Volgens de weersvoorspellingen zou het vandaag gaan sneeuwen en daar wilde ik graag wat fotoโ€™s van maken. Het was prachtig!

Park Sonsbeek

Deze maand stond in het teken van de mooie wandelingen. Zo wandelde ik namelijk ook met een vriendin in park Sonsbeek in Arnhem.

Kennemerduinen

ร‰n met mijn broertje in de prachtige Kennemerduinen bij Bloemendaal. We zouden gaan wandelen en hadden zin om naar het strand te gaan. Dit was een behoorlijke rit, maar we waren er รฉcht even uit en het was de kilometers dus zeker waard.

Vorden

Daarnaast maakte ik ook nog een mooie wandeling met mijn ouders bij Vorden.

Hoe ben jij het nieuwe jaar begonnen?

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Dichterbij de kern | Nicole van Stokkum - […] afgelopen maanden was het hier even stil (lees: in februari verscheen mijn laatste blogpost). Door verschillende (grote en kleine)…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.