Juni & juli: Voor de eerste keer weer naar het terras, de Vegan box en een nieuwe laptop

zonnebloemen

In deze terugblik vind je niet één, maar twee maanden. Bereid je dus maar vast voor op een blogpost met een heleboel foto’s van juni en juli. Doordat de maatregelen rondom Corona zijn versoepeld, sprak ik weer vaker met mensen af, konden we voor het eerst weer naar het terras en konden we de masterclasses van het traineeship dat ik volg weer op locatie laten plaatsvinden. Dat is toch net wat gezelliger dan in Microsoft Teams. 😉

wandelen
terras rum club

Op 1 juni gingen de terrasjes weer open in Nederland! Daar moesten we natuurlijk gebruik van maken, dus we spraken met een vriend af bij de Rum Club.

de Vegan box

In juni bestelde ik voor het eerst een vegan box. De box is vergelijkbaar met Hellofresh, maar dan dus 100% vegan.
Sinds maart proberen mijn vriend en ik vaker vegan te eten en ik moet zeggen dat ik al nooit zo dol was op boodschappen doen en koken, maar vegan eten maakt het nou ook niet echt beter. Een vegan maaltijdbox kun je thuis laten bezorgen, het bevat standaard drie (lekkere) vegan recepten en dat maakt het leven een stuk makkelijker. 😉
Lijkt het jou ook leuk om eens een vegan box te bestellen? Met mijn code krijg(en) jij (en ik) 10% korting op een box!

nieuwe laptop

nieuwe laptop

Begin juni werd mijn nieuwe laptop bezorgd! Na 3 goedkope laptops vond ik het wel een keer tijd worden om in een goede laptop te investeren. Voor mijn werk heb ik hem namelijk dagelijks nodig. Hij laadt super snel op, kan lang zonder stroom, heeft veel geheugen, een goede resolutie en hij is super snel en licht. Ik heb nog geen dag spijt gehad van deze aankoop! 🙂

Nog een hoogtepunt in juni: mijn bezoek aan de kapper. Na een kleurspoeling van de Kruidvat was het erg fijn om mijn haar weer even goed te laten verzorgen.

In juni vierden mijn ouders en broertje gezamenlijk hun verjaardag. Ik kon weer even knuffelen met Charly, de kat van mijn ouders. Ook hielp ik mijn broertje om bij hem thuis de boel te versieren.

utrecht
utrecht

Uutje en lieve kittens in een random vensterbank. ♥

Onderweg naar Deventer voor een masterclass van mijn traineeship. Mijn telefoon staat vol met mondkapjes selfies die mijn vriend en ik naar elkaar sturen, haha!

fietsen naar hilversum

Samen met de boyfriend op de fiets naar Hilversum. Dat vind ik zo heerlijk aan Utrecht, je kunt alle kanten op en alles lijkt dichtbij. Voor iemand die uit Oost-Nederland komt is de centrale ligging van Utrecht echt een verademing. 🙂

de kleine dingen

Ik zat even een beetje in een Corona-sleur, want ik vind het nogal deprimerend dat we er voorlopig nog niet vanaf zijn. Ondanks die sleur werd ik wel erg blij van kleine dingen, zoals dit lieveheersbeestje op ons balkon terwijl we midden in de stad wonen. Ook vond ik het leuk om één van mijn baby monstera’s bij mijn ouders te zien. Hij doet het zo goed! Mijn broertje heeft er ook één van mij gekregen. Ben nog steeds aan het bedenken wat ik met de andere tien ga doen. Ik vind het veel te leuk om ze thuis te zien groeien, maar het is een beetje veel dus misschien ga ik ze op een gegeven moment toch maar verkopen of uitdelen.

Rum Club again. 🙂

Mijn Apple Watch motiveert me heel erg om meer te bewegen. Ik pak de fiets nog maar zelden, lopend verbrand ik namelijk veel meer calorieën en heb ik mijn bewegingsdoel sneller gehaald.

Mijn ouders en broertje waren een weekend in Utrecht om hier de verjaardag van mijn vader te vieren. We gingen naar het Centraal Museum, dronken een koffietje bij Anne & Max en gingen uit eten bij La Cubanita. Erg gezellig!

yoga revolution

yoga

Na de 30 days of yoga waar ik eerder over schreef, begon ik aan yoga revolution, ook een afspeellijst van Yoga With Adriene. Inmiddels heb ik deze 31 dagen ook afgerond. Net als de eerste 30 days vond ik ook deze yoga workouts erg fijn. Alleen merk ik wel dat ik het – nu ik niet meer dagelijks thuis aan het werk ben – wat lastiger vind om het consequent vol te houden. Ik deed het bijvoorbeeld alleen op de dagen dat ik thuis ging werken. Nu ik deze playlist ook heb afgerond ben ik zoekende naar wat ik nu ga doen. Ik doe nu af en toe een korte workout, maar het schiet er vaak bij in. Dus misschien is nog een playlist toch een beter idee.

Tijdens de afsluiting van het schooljaar kreeg iedereen op het werk deze mooie fles cadeau. Deze fles staat voorlopig nog even op de kast en gaat pas open tijdens een speciaal moment. Na mijn werkdag liep ik naar de trein en kwam ik droog op het station, maar regende mijn mondkapje en ik toch nog zeiknat op het perron. 😉

suppen op de Loosdrechtse Plassen

Mijn vader en ik gingen supboarden op de Loosdrechtse Plassen. Wat is het daar prachtig en rustgevend! Voor mijn vader was het de eerste keer op een supboard en hij vond het erg leuk. Ik vond het op mijn beurt erg leuk om het hem te leren. De volgende afspraak staat inmiddels alweer in de agenda. 🙂

’s Avonds was het tijd voor een drankje bij de Winkel van Sinkel en een etentje bij De Zakkendrager.
Toen mijn vader naar huis ging, genoten mijn vriend en ik nog even van dit mooie uitzicht op ons dakterras.

stop-motion filmpje

We hadden de jaarafsluiting van mijn traineeship in Deventer. Deze dag bestond uit een reflectiebijeenkomst en een barbecue. De bovenste foto komt uit het stop-motion filmpje dat ik voor mijn presentatie had gemaakt. Een heel project, maar ik ben trots op het resultaat. Het filmpje vind je hier!

moerputten
moerputtenbrug

Den Bosch en de Moerputten

In juli zag ik mijn studievriendinnen eindelijk weer! We hebben regelmatig met elkaar zitten videobellen, maar dit was toch wel weer erg fijn! We gingen naar het natuurgebied de Moerputten, in de buurt van Den Bosch. Tijdens deze route liepen we over de Moerputtenbrug en over vlonders. Onderweg vonden we een hele leuke theetuin en ’s avonds sloten we af met een hapje bij Samy’s in Den Bosch.

De afgelopen tijd (juni en juli) heb ik echt super vaak buiten de deur gegeten, maar dat was ook wel weer lekker na de afgelopen periode. In juli at ik met mijn broertje namelijk ook nog bij The Rough Meat Company in Zutphen.
Voor het eerst in vier maanden at ik weer eens vlees en het was heerlijk! Ik ben dan ook niet van plan om nooit meer vlees te eten, maar ik ben wel van plan om het bij max. vier keer per jaar te houden.

PS. Wil je altijd op de hoogte blijven van mijn laatste blogposts? Meld je dan hier aan voor mijn maandelijkse update!

PPS. Hier vind je al mijn maandoverzichten.

2 gedachten over “Juni & juli: Voor de eerste keer weer naar het terras, de Vegan box en een nieuwe laptop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *