Luistertip: Mijn summer playlist

door | sep 7, 2020 | lifestyle, personal | 4 reacties

Eén blik naar buiten en je kunt je wel voorstellen dat eind deze maand de herfst weer begint. Sinds G. en ik eind augustus terug zijn gekomen uit Spanje lijkt het zomerse weer wel verleden tijd. Het weer kunnen we niet veranderen, maar met mijn summer playlist haal je de zomer zo weer in huis!

In de vorige luistertip deelde ik de podcast: De psychologie van succes. De luistertip van deze keer gaat niet over een podcast, maar over muziek. Wat zeg ik? Een hele playlist vol muziek. 😉
Vlak voor onze vakantie maakten mijn vriend en ik een playlist met allemaal fijne zomerse nummers. In Spanje stond de summer playlist op repeat en vulden we hem regelmatig aan met nummers die we op de radio hoorden. Nu we weer thuis zijn luister ik er nog steeds graag naar. Wanneer ik de muziek luister waan ik me namelijk weer even in onze (gehuurde) Fiat500 in Spanje. De playlist staat nu op openbaar, dus je kunt hem luisteren en als je het leuk vindt kun je hem volgen of er een aantal leuke nummers uit opslaan. Je vindt de playlist onderaan deze blogpost en hier in Spotify.

Wat kun je verwachten?

De summer playlist bestaat uit 40 nummers, ofwel zo’n 2 uur en 15 minuten aan muziek. De playlist bevat voornamelijk vrolijke uptempo nummers. Campsite Dream, Davina Michelle, Razvan Mitroi en Surf Mesa komen meerdere keren in de lijst voor. Maar ook mijn favorieten Love To Go van Lost Frequencies, August van Taylor Swift en Savage Love van Jason Derulo konden in deze playlist niet ontbreken. Verder vind je in de lijst een paar golden oldies zoals DONTTRUSTME van 3OH!3, Beautiful van Akon en Just A Dream van Nelly.

De Summer Playlist

Heb jij nog fijne zomernummers die goed in deze lijst passen? Laat het weten in een reactie! Ik blijf de playlist updaten dus wie weet staat jouw tip er de volgende keer ook tussen. 😉

© Photo by Alex Gruber on Unsplash

PS. Wil je altijd op de hoogte blijven van mijn laatste blogposts? Meld je dan hier aan voor mijn maandelijkse update!

4 Reacties

 1. Avatar

  Wat leuk dat je deze play-list met ons deelt! Ik ga er een aantal opslaan, thanks for sharing

  Antwoord
  • Avatar

   Dankjewel! Leuk dat je er blij mee bent 🙂

   Antwoord
  • Avatar

   Thanks! 🙂

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.