Mei: weer afspreken met lieve mensen, terug naar kantoor en een nieuw sup board

door | jun 10, 2020 | personal | 0 Reacties

Hier is mijn terugblik op de afgelopen maand. Na twee maanden voornamelijk thuis te hebben gezeten stonden er in mei weer een aantal leuke dingen in mijn agenda die voor wat afwisseling zorgden.

Zo zag ik mijn ouders voor het eerst sinds de quarantaine weer, ging ik voor het eerst weer naar kantoor, spraken we af met vrienden én kocht ik iets wat al heeeel erg lang op mijn verlanglijstje stond!
Ik zal jullie de foto besparen, maar mei begon nogal ongelukkig. Toen ik met twee volle boodschappentassen de poort bij ons huis dicht trok, maakte ik een kleine inschattingsfout. Mijn duim zat er tussen en was binnen 5 minuten bont en blauw.

Ikigai

Eind april volgde ik vanuit Saxion (waar ik mijn traineeship volg) de workshop ‘Waar kom jij ’s morgens je bed voor uit?’. Bij deze workshop gingen we actief op zoek naar onze ‘Ikigai’, ofwel purpose. In mei was de tweede workshop en als voorbereiding maakte ik een vision board. Ik verzamelde wat tijdschriften en scheurde hier allerlei plaatjes en teksten uit die passen bij mijn missie, passie en vaardigheden. Het resultaat hangt boven mijn bed en zie je hierboven. Ik word er zelf erg blij van. In de kern komt mijn vision board er vooral op neer dat ik het belangrijk vind om goed om te gaan met de aarde, met anderen en met mezelf. Ook wil ik graag de vrijheid creëren om te kunnen doen wat bij mij past en wat ik leuk vind (zoals reizen, mountainbiken, wandelen in de bergen & fotografie).

Family time

Zoals ik in de inleiding al zei stonden er deze maand verschillende leuke afspraken op de planning! Dit was er één van. Mijn vriend en ik fietsten vanaf Utrecht naar Austerlitz, waar mijn ouders met de auto naar toe waren gereden. Na 1,5e maand vond ik het erg fijn om ze weer even offline te zien. We gingen picknicken, liepen langs de piramide van Austerlitz en ik maakte voor de gelegenheid weer eens wat foto’s met mijn drone.

Sup boarden

Deze maand kochten mijn vriend en ik allebei een supboard en daar ben ik echt SUPER blij mee. Zo blij dat ik hem de afgelopen maand al drie keer in het weekend heb gebruikt. Nu het beter weer wordt, worden de fietspaden rondom Utrecht steeds drukker en het is echt een uitkomst om dan het water op te kunnen gaan.
Suppen is iets wat ik eigenlijk alleen nog maar op vakantie heb gedaan (in Spanje en Oostenrijk), maar het leek mij ook erg leuk om het in Utrecht te gaan doen.

We wonen op loopafstand van het water en zijn tot nu toe elke keer over de Vecht gaan suppen, maar ik ga ook zeker een keer richting de Oude Gracht en de Kromme Rijn. Een voordeel is dat de supboards opblaasbaar zijn, ze nemen thuis dus weinig ruimte in beslag en kunnen makkelijk mee op vakantie. Daarnaast kun je wanneer je het warm krijgt meteen een frisse duik nemen, ook niet verkeerd. 😉

Een paar weken geleden schreef ik al over de 30 days of yoga challenge die ik heb gedaan. Aan het eind van deze challenge lukte het mij om de crow pose uit te voeren en ookal is het maar voor 10 seconden, ik ben er best wel trots op!

Eind deze maand ging ik voor het eerst in twee maanden weer naar kantoor. Dit combineerde ik meteen met een bezoekje aan mijn ouders en broertje. Na het eten maakten we nog even een wandeling door de uiterwaarden van de IJssel.

<3 Utrecht

De maand sloten we af zoals ik dat elke maand wel zou willen doen. We hebben overdag lekker in de zon aan het water gelegen en deden een heleboel spelletjes met vrienden. Het was erg fijn om na zo’n lange tijd ook weer eens met familie en vrienden af te spreken!

Hoe was jouw maand?

PS. Wil je altijd op de hoogte blijven van mijn laatste blogposts? Meld je dan hier aan voor mijn maandelijkse update!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.